Hoekstra Transport Idskenhuizen

Hoekstra Idskenhuizen BV verzorgt de transporten voor verscheidene grote en veelal ook bekende bedrijven. Ondanks de grote verscheidenheid hebben de meeste opdrachtgevers metelkaar gemeen dat ze al een jarenlange relatie met ons bedrijf onderhouden.

Veel klanten geven aan dat ze het zeer waarderen dat wij te allen tijde voor extra wagens kunnen zorgen. Bij veel bedrijven komt het telkens weer voor dat er plotseling veel aanbod is. Wij zetten ons dan ook voor de volle honderd procent in om aan deze plotselinge vraag te kunnen voldoen. De klant kan altijd op ons rekenen. Ook vinden wij het belangrijk een persoonlijk contact met de klant te hebben en te behouden. Er zijn verscheidene opdrachtgevers die zeggen dat ze prima ervaringen met ons bedrijf hebben.

Kijk op kwaliteit

Vanzelfsprekend beschikken wij over tal van kwaliteitscertificaten, te weten:

  • GMP+
  • Veewaardig Vervoer
  • Kwaliteits Certificaat Veehandel

Deze erkenningen zeggen o.a. dat ons bedrijf wordt geleid met behulp van doeltreffende en betrouwbare systemen, dat we voor honderd procent kwaliteit leveren en dat die kwaliteit ook gewaarborgd is. Samen met de kwaliteitsmanager dient iedere medewerker ervoor te zorgen dat de gestelde kwaliteit gehandhaafd blijft. Vanzelfsprekend streven wij daarnaast naar continue kwaliteitsverbetering (benchmarking). 
Dit wordt met name gerealiseerd door: 

  • Het inpassen van nieuwe (wettelijke) normen;
  • Het eventueel opsporen en oplossen van problemen;
  • Het constant verbeteren van de activiteiten.
  • De kwaliteitsmanager oefent hierbij een voortdurende controle uit op het kwaliteitssysteem. 
  • De kwaliteitscertificaten zeggen bovendien wat over onze reputatie; wij garanderen goede prestaties, prima service, tijdige levering en betrouwbaarheid. Hiermee winnen en verbeteren wij het vertrouwen van de klant. Daar komt nog bij dat alle personeelsleden voor meer dan honderd procent bij ons bedrijf betrokken zijn. 


Met de tijd meegaan
Hoekstra Idskenhuizen BV streeft ernaar met haar tijd mee te gaan. Aan het materieel op de weg worden de hoogste eisen gesteld.Zo is iedere vrachtwagen met de modernste voorzieningen uitgerust. Met het oog op de snelle ontwikkelingen op ICT-gebied, vinden wij het uiteraard heel belangrijk om niet achter te blijven. Iedere wagen beschikt over een ingebouwde boordcomputer, waardoor elke vracht zeer gedetailleerd vanaf het ‘thuisfront’ te volgen is. Hierdoor beschikken onze planners altijd over de meest actuele informatie. Voor u als klant levert dit de nodige voordelen op; één telefoontje met onze afdeling Planning en u kunt alle informatie over uw vracht vragen. 

 

Diversiteit aan mogelijkheden
Als middelgroot transportbedrijf kunnen wij (bijna) alle soorten vracht probleemloos door geheel Europa vervoeren. Ons wagenpark is uitgerust om zowel losgestorte goederen, als stukgoederen te vervoeren. Ook distributievervoer en veevervoer behoort tot onze taken. De wagens zijn o.a. uitgerust met de modernste laad- en lossystemen.

 Offerte